Vilkår og betingelser

Din sikkerhed med kortbetaling

Betaling på Djuva foregår på krypteret forbindelse, en såkaldt https-forbindelse.

At betale med kreditkort online er faktisk mere sikkert at betale med i forhold til, hvis du bruger dit kreditkort i det lokale supermarked, hvilket betyder, at du som forbruger er bedre beskyttet, når du handler online.

Djuva har en aftale med Pensopay. Betaling verificeres af Clearhaus

Alle transaktioner til Pensopay og Clearhaus i forbindelse med betaling er i krypteret form – se Lov om betalingstjenester gældende for internethandel.

Det betyder, at du som udgangspunkt ikke er ansvarlig for misbrug af dit betalingskort over internettet. Hvis du har mistanke om, at en tredjepart har misbrugt kortet, skal du kontakte din bank og bede om at få dine penge tilbage til din konto.

Hvornår trækker vi din betaling?

Vi hæver pengene til din ordre, når vi sender din ordre fra vores lager.

Gravering

Hvis der er uoverensstemmelse mellem din bestilte tekst og den tekst, vi har graveret, vil vi naturligvis give dig et nyt ID-tag, gratis for dig.

Når vi lasergraverer din personlige tekst, bruger vi den tekst, du skriver i vores bestillingssystem.

Det er derfor meget vigtigt, at du læser din ordre og sikrer, at der ikke er stavefejl eller tastefejl

Gebyr

Hos Djuva betaler du ingen gebyrer – hverken for ekspedition eller for debettransaktioner.

Priser

Alle priser på denne side er inklusiv dansk moms (25%).

Gavekort

Gavekort og tilgodehavender udløber 3 år efter købsdatoen. Pengene returneres ikke på fysiske gavekort.

Fragt

Vi sender din ordre med PostNord eller GLS.

Forsendelsesomkostningerne dækker porto, emballering og håndtering.

Levering

Leveringstiden med PostNord er normalt 1-2 hverdage, GLS 2-3 hverdage

Hos Djuva sender vi gerne til udlandet, men henviser til vores side henvendt resten af Europa, www.Djuva.eu

Garanti

Købeloven giver 24 måneders garanti. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt efter den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af forkert brug af produktet eller anden skadelig adfærd.

Du skal annoncere inden for “rimelig tid”, efter du har opdaget fejlen ved varen. Annoncerer du inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis dit krav er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) forsendelsesomkostninger. Varen skal altid returneres i forsvarlig emballage.

Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtog din vare eller vil modtage den sidste vare i fysisk besiddelse (Ved bestilling af flere varer bestilt i én ordre og leveret separat).

Du skal senest 14 dage efter modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@djuva.com.

I meddelelsen bedes du tydeligt fortælle os, at du ønsker at udøve din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde blot ved at nægte at modtage varen uden at give os en klar besked om dette.

Hvis du fortryder dit køb, skal du betale for at returnere varen. Alle andre omkostninger ved købet vil blive returneret til dig.

Personlig information

For at handle hos os, bedes du oplyse dit navn, e-mail og adresse. Dette bruger vi kun, når vi sender din ordre til det rigtige sted, sender dig en e-mail med en ordrebekræftelse og en opdatering på e-mail, når din bestilling er afsendt.

  • Vi vil aldrig videregive dine oplysninger til en tredjepart og aldrig dele dine data andre steder.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mail fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, e-mailadresse og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Kontakt

Djuva
Stoksbjergvej 3
4690 Haslev
Danmark

CVR-nummer DK21822280

Telefon: +45 4369 1212

E-mail: info@djuva.com

Indkøbskurv