Djuva – en del af et aktivt liv

Hurtig og præcis information om din identitet og sundhedstilstand kan være afgørende.

Med et personligt Djuva ID rundt om håndleddet kan andre altid få øjeblikkelig adgang til præcis information om dig og kan kontakte dine pårørende med det samme. Alarmcentralen får de rigtige oplysninger og kan anvise korrekt førstehjælp. Og når redningsteamet ankommer, kender de allerede til eventuelle sygdomme, evt. medicinforbrug og allergier.

Uheld sker Forestil dig at din mangeårige træningskammerat pludselig falder om midt på turen – hvad er det lige telefon nummeret er til hans familie der hjemmme? Det at kunne ringe og give besked, medvirker til at give ro og overblik. Og hvordan var det nu – var der ikke noget med allergi? Djuva giver information på enkel vis, så både du og dem derhjemme kan føle jer en anelse mere trygge.

Hvad anbefaler vi, at du skriver på dit Djuva ID?

1. Dit navn og fødselsdato giver hurtig og pålidelig identifikation. 2. By og land sammen med dit navn gør identifikationen nemmere. 3. Telefon nummer til pårørende giver tryghed for både pårørende og dig selv. 4. Medicinske oplysninger jjælper redningspersonalet, med at kende til eventuelle sygdomme og allergier, så fejlbehandling undgåes. 5. Et motiverende citat, fordi Djuva ID handler om dig. 🙂

Hjælp andre, hjælpe dig!

Husk at have dit ID på –

Just in case

Indkøbskurv