Derfor begyndte jeg med Djuva ID

Djuva ID er udviklet med lidenskab og respekt for et aktivt liv. Lidenskab, fordi et aktivt liv handler om oplevelser, personlige mål, udfoldelse og adrenalin. Respekt, fordi uheldet kan ramme os alle, hvor som helst og når som helst.

I februar 2010 faldt min bror Henrik pludselig om hjemme hos sig selv efter en håndboldtræning. Henriks helt blev datteren Trine. Hun kunne førstehjælp og havde tilstrækkeligt overblik og handlekraft til at give sin far hjertemassage, indtil ambulancen nåede frem. Min bror overlevede og er efter en lang og sej kamp kommet tilbage til livet – lykkeligvis!

Henriks historie er også historien om Djuva ID! Oplevelsen fik mig nemlig til at tænke over mit eget liv og stille mig selv spørgsmålet: Hvorfor skulle det samme ikke kunne ske for mig – måske i en situation langt fra familie og andre, der kender mig? Jeg er selv aktiv motionscykelrytter og kører ofte alene på landevejen i mange timer ad gangen. Men hvad hvis jeg vælter i asfalten – eller får akut hjertestop ligesom min bror?

Mit svar er Djuva ID-armbånd! En enkel og smart måde at give andre akut og præcis information om min identitet, sundhedstilstand, og hvem man skal kontakte, hvis uheldet er ude. Dermed hjælper jeg andre med at hjælpe mig!

Jeg ønsker at leve mit liv fuldt ud – et liv rigt på oplevelser, motion og fællesskab. Med Djuva ID hylder jeg både cykelrytteren, løberen og andre, der ligesom mig har en lidenskab for et aktivt liv. Djuva ID er min respekt til alle jer, der udfordrer personlige grænser, giver jer hen til den sport, I elsker, lever et stærkt liv og passer på jer selv!

Med venlig hilsen
Jesper Raarup,
Grundlægger af Djuva ID

Jesper Raarup

Jesper er drevet af ønsket om at gøre det naturligt at bære ID - på samme måde som det er naturligt at tage sine sko på.

Jesper er ham du skal have fat i hvis det drejer sig om salg og marketing eller du bare har lyst til at tage en snak om Djuva.

Jesper Raarup
Indehaver

Mail: jesper@djuva.com

Tlf. +45 4369 1212

Anders Freno

Anders sætter en stor ære i at producere dit ID til din fulde tilfredsstillelse og sørger for at gravere og sende så hurtigt som muligt - er en ivrig samler af 5 stjerner på Trustpilot :-)

Det er typisk Anders du møder i telefonen.

Anders Freno
Produktions chef

Mail: anders@djuva.com

Tlf. +45 4369 1212

Tilbage